Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs
Seko mums:

Riga Food iesaka




„Latgales piens” priecēs labas garšas cienītājus!

A/S „Latgales piens” izstādē „Riga Food 2016” Latvijas nacionālajā kopstendā prezentēs plašo sortimenta klāstu, uzsvaru liekot uz krēmsieriem un kausētajiem sieriem.

Krēmsiers “Čedars” /200 g/

Krēmsiers Čedars ir kausētā siera veids , kas tiek ražots no siera Čedars, sviesta, sausā vājpiena, biezpiena, pievienojot emulģējošos sāļus. Krēmsiera ražošanas pamatā ir siera un sviesta īpašība, ka karsējot tas kūst, bet atdziestot atkal sabiezē. Izmantojot emulģējošos sāļus, tiek iegūts produkts ar stabilu smērējamu konsistenci. Termiskās apstrādes beigās masu lielos apgriezienos miksē veidojot maigāku, viegli smērējamu konsistenci. Krēmsieram ir maiga siera un sviesta garša. Krēmsiera sastāvā ir siers Čedars un sviests, kas ir ražots Latvijā. Krēmsieru lietot gatavojot brokastu maizītes, zupas, krēmzupas utt.

Kausētais siers klasiskais /170 g /
Kausetais siers klasiskais tiek ražots no siera , vājpiena, biezpiena, saldā krējuma, sausām sūkalām , sausā vājpiena, pievienojot emulģējošos sāļus. Kausēta siera ražošanas pamatā ir siera īpašība, ka karsējot tas kūst, bet atdziestot atkal sacietē. Izmantojot emulģējošos sāļus, tiek iegūts produktas ar stabilu smērējamu konsistenci. Kausētajā siera klasiskajā lielākais procentuālais sastāvs ir siers Čedars, kas ir ražots Latvijā. Kausētais siers klasiskais pēc garšas ir maigāks ,salīdzinot ar kausēto sieru Čedariņš. Kausēto sieru klasisko var lietot gatavojot brokastu maizītes, zupas, krēmzupas utt.

Kausētais siers ar kūpinātu lasi /170 g/
Kausetais siers ar kūpinātu lasi tiek ražots no siera, vājpiena, biezpiena, saldā krējuma, sausām sūkalām , sausā vājpiena , kūpināta laša filejas, dillēm, pievienojot emulģējošos sāļus un aromatizētāju. Siera ražošanas pamatā ir siera īpašība, ka karsējot tas kūst, bet atdziestot atkal sacietē. Izmantojot emulģējošos sāļus, tiek iegūts produktas ar stabilu smērējamu konsistenci.
Kausētajā siera ar kūpinātu lasi lielākais procentuālais sastāvs ir siers Čedars, kas ir ražots Latvijā. Kausētais siers ar kūpinātu lasi ir krēmīgi rozā krāsā ar dillēm un kūpināta laša garšu. Kausēto sieru ar kūpinātu lasi var lietot gatavojot brokastu maizītes, zupas, krēmzupas utt.


Mājas lapa: www.latgalespiens.lv








Biļetes, Laiks, Vieta


Ziņas


Ekspozīcija