Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs
Seko mums:

Riga Food iesaka




Maiznīca „Lielezers” prezentēs trīs jaunumus!

Jau 25 gadus maiznīca „Lielezers” lepojas ar savu produkciju. Šajā reizē ar trim gana atšķirīgiem produktiem. Divi no tiem nes Limbažu pilsētas vārdu nosaukumā: „Limbažu rudzu rupjmaize” un „Limbažu saldskābmaize ar sēklām un graudiem”. Trešais jaunums ir Kēkss ar skābo krējumu.

„Limbažu rudzu rupjmaize” ir gatavota no ļoti rupji maltiem rudzu graudiem, tādēļ tā ir ar sīku porainību un bagāta ar šķiedrvielām. Samazinot mīklas skābšanas laiku, mēs esam ieguvuši maizi, kuras garša pēc maiguma atgādina saldskābmaizi. Mazais klaipiņa izmērs ļauj izcept maizi, lai neveidotos rupjmaizēm raksturīgā biezā garoza.

„Limbažu saldskābmaize ar sēklām” ir kviešu saldskābmaize ar izcili sulīgu mīkstumu. Ikviena sēkliņa maizes sastāvā ir tikusi nograuzdēta, lai maizei iegūtu riekstainu grauzdējuma garšu. Maiga, sātīga un ar pilnīgu garšu.

„Kēkss” – tradicionāla un visiem pazīstama vērtība. Tomēr atšķirīgs, jo bagāts ar skābo krējumu un ogām, kuras aug Latvijas platuma grādos: dzērvenēm, ērkšķogām un plūmēm.

Vairāk uzziniet: www.lielezers.lv







Biļetes, Laiks, Vieta


Ziņas


Ekspozīcija