Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs
Seko mums:

Riga Food iesaka




Jaunākās inovācijas pārtikai izstādē “Riga Food 2016”

No 7. līdz 10. septembrim stendā “Inovācija pārtikai” izstādē “Riga Food 2016” varēs iepazīties ar pilnu inovācijas procesu no idejas līdz gatavam produktam. Tiks stāstīts par visiem attīstības posmiem, kas ir nepieciešami pārtikas nozares produktam vai pakalpojumam, lai ideja nokļūtu tirgū un nestu peļņu tās īpašniekam.

Inovācijas stendā varēs saņemt konsultācijas no šādu organizāciju ekspertiem: Latvijas Tehnoloģiskā centra un Eiropas Biznesa atbalsta tīkla Latvijā, LR Patentu valdes, Pārtikas Veterinārā dienesta, Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta “BIOR”, Latvijas Lauksaimniecības universitātes un tās pētniecības institūtiem: Agroresursu ekonomikas institūta (tai skaitā laukaugu un graudaugu selekcionēšana), Dārzkopības institūta (dārzkopības un augļkopības izpēte), Rīgas Tehniskās universitātes Zaļo tehnoloģiju inkubatora un Biokompozītmateriālu institūta, Rīgas Stradiņa universitātes, Latvijas universitātes un biznesa inkubatora, tāpat izglītības iespējas ēdināšanas un viesmīlības nozarēs skaidros Olaines Mehānikas un tehnoloģijas koledžas un Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma pārstāvji.

Pieredzē dalīsies un jaunos produktus demonstrēs arī uzņēmumi no biznesa inkubatoriem un universitātēm: “Bee In” (bišu vaska un kokvilnas ietinamais materiāls), “Kalnup” un “Klein” (nātru un gārsu marmelādes, pumpuru šerberts), “Dabas kaste” (dabīgo gardumu pārsteigumu kastītes), “Monkey-Pop” (dabīgās augļu un ogu uzkodas), “Marley’s Fit” (našķis suņiem un viņu cilvēkiem), “Nipon” (bioplastmasa pārtikas iepakošanai), “Bee Bite” (bišu maizes pastilas ar upenēm, dzērvenēm un smiltsērkšķiem), “Garden Snack” (kraukšķīgie ābolu un bumbieru čipsi), “On Plate” (fitnesa šķīvji).

Trešajā izstādes dienā, 9. septembrī, piektdien, notiks starptautiska kontaktbirža, kuras mērķis ir nozares zinātnieku un uzņēmēju biznesa vai tehnoloģiju sadarbības veicināšana, kontaktu veidošana un kopīgu projektu iniciēšana. Kontaktbiržai šobrīd ir reģistrējušies dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Polijas, Čehijas, Slovākijas, Nīderlandes, Ungārijas, Beļģijas, Dānijas, Īrijas, Moldovas, Rumānijas un Indijas. Reģistrācija un tikšanos rezervēšana turpināsies līdz pat 8. septembrim. Vairāk: https://www.b2match.eu/rigafood2016

Stendu “Inovācija pārtikai” un starptautisku kontaktbiržu uzņēmējdarbības, pētniecības un attīstības veicināšanai organizē Latvijas Tehnoloģiskais centrs un Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā.

Papildu informācija par stendu “Inovācija pārtikai”:
Dzintra Švarcbaha

Tālr.: +371 2600 8885
E-pasts: dzintra.svarcbaha@edi.lv




Biļetes, Laiks, Vieta


Ziņas


Ekspozīcija