Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs
Seko mums:

Riga Food iesaka




"Cannelle Bakery" eksporta potenciālu paaugstina starptautiski elitārais BRC sertifikāts

"Cannelle Bakery" ieguvusi British Retail Consortium (BRC) Global Standarts for Food Safety jaunāko, 7 standarta sertifikātu. Tas apliecina produkcijas kvalitāti, labas ražošanas praksi, pārtikas drošumu un uzrāda ražotāju kā uzticamu partneri tirdzniecības tīkliem.

Ivars Skrebelis, "Cannelle Bakery" valdes priekšsēdētājs:
“Pārtikas drošuma apliecinājums ir vērtība, kura nozīme arvien paaugstinās. 7 standarts ietver sevī visaugstākās prasības un ir “ieejas biļete” sarunām par tirdzniecības uzsākšanu lielākajos Eiropas valstu tirgos. Šis BRC standarts nosaka augstu disciplīnas līmeni katrā ražošanas posmā, un, ieviešot labas ražošanas praksi, samazinās arī uzņēmuma izmaksas, paaugstinās rentabilitāte. Ražošanas procesu nodrošināšanā atbilstoši BRC prasībām ieguldīti vairāk kā 100 000 eiro, piesaistot arī “FlyCap” investīcijas, kas ļauj uzņēmumam attīstīt industriālo ražošanu un veicina produkcijas virzīšanu eksporta tirgos.”

Kopš 2014. gada uzņēmums ir specializējies saldēto maizes un konditorejas izstrādājumu ražošanā, kas “Cannelle Bakery” nodrošina eksporta potenciālu, jo šo produktu pieprasījums starptautiskajos tirgos turpina augt. BRC sertifikāts dod iespēju uzrunāt ievērojami plašāku tirgotāju loku Eiropas ziemeļvalstīs, Vācijā un Lielbritānijā, jo uz šīm valstīm uzņēmums jau eksportē. Šobrīd “Cannelle Bakery” produkti pieejami 11 valstīs, nozīmīgākie eksporta tirgi Eiropā ir Vācija, Lielbritānija un Igaunija. 2015. gadā izdevās sasniegt eksporta pieaugumu, tā apgrozījums pieauga par 39 %, eksporta īpatsvars kopējā apgrozījumā veidoja 30%. 2016. gadā eksporta īpatsvaru plānots palielināt, sasniedzot 40 % no kopējā apgrozījuma.

Par SIA „Cannelle Bakery”:
Cannelle Bakery ir viens no Latvijas Kurzemes reģiona lielākajiem maizes un konditorejas produktu ražošanas uzņēmumiem. To kā ģimenes uzņēmumu dibināja Valdis un Larisa Pakuļi. Darbības pirmssākumos uzņēmums piedāvājis patērētājiem rupjmaizi “Brencis” un cepumus “Matss.” 2012.gadā notika īpašnieku maiņa. 100% sabiedrības kapitāla daļu pieder „Maiznīca Kursa”, kuras īpašnieki ir Latvijas uzņēmēji Ivars Skrebelis un Bruno Ansons.


Biļetes, Laiks, Vieta


Ziņas


Ekspozīcija