Atklāj “Zilver” svētku “Rabarber”, vēsturisko “Allažu ķimelis” un īpašo dzērienu “Ābols gūsteknis”!
No 7. līdz 9. septembrim “Riga Food 2023’’ Latvijas nacionālajā kopstendā ekspozīcijā “Latvijas Sidra Ceļš” varēs iepazīt dzērienu darītavas “Zilver” vīnus, kas gatavoti no dažādām dārza un meža ogām, augļiem un ziediem. Tāpat uzņēmums gatavo bezalkoholisko svētku dzērienu “Rabarber”, reģiona vēsturisko dzērienu “Allažu ķimelis” un īpašo produktu – “Ābols gūsteknis” – pudelē izaudzēts ābols, kas tiek apliets ar ābolu brendiju.
Dzērienu darītava “Zilver” ir ģimenes uzņēmums, kurā strādā visa Zilveru ģimene. Darītava savu darbību uzsāka 2009. gadā, bet ar augļkopību, ābeļu un bumbieru audzēšanu ģimene nodarbojas jau kopš 90. gadu sākuma. Uzņēmumā tiek ražoti vairāk nekā 10 dažādu ogu, augļu un pat ziedu vīni.