“A’POLLI” piedāvās premium klases šokolādi
SIA “A’POLLI” Rīgas plānošanas reģiona stendā piedāvās astoņu veidu šokolādes ar riekstu pastu, ka arī jaunumu – unikālu dražeju līniju. Visam sortimentam izstādē būs labas cenas. Vēl “Riga Food 2023” apmeklētāji varēs nodegustēt un nopirkt attīrītus, grauzdētus kakao graudiņus.
“Kad veidojām rūgtās šokolādes kolekciju ar riekstu pastām sapņojām radīt ne tikai kvalitatīvu un dabīgu produktu, bet arī garšīgu un veselīgu. Tā radās ideja šokolādes tāfelītēs iekļaut riekstu pastu – tā ir 100% dabīga pasta, kuru iegūst riekstus sasmalcinot starp dzirnakmeņiem”, stāsta uzņēmuma pārstāvji.
Šokolādes tāfelīte ar riekstu pastu – izsmalcināts deserts ar izteiktu kakao pupiņu un riekstu garšu.
Uzņēmums ražo premium klases šokolādi pēc tehnoloģijas bean-to-bar – “no pupiņs līdz tāfelītei”. Tas nozīme, ka ražotāji, kas strādā pēc bean-to-bar tehnoloģijas neiepērk gatavu šokolādi, bet ražo to no nulles un kontrolē visu ražošanas procesu. Šokolādes sastāvā ir kakao pupiņas un cukurniedru cukurs.
Kontakti:
facebook.com/profile
instagram.com/apolli_chocolate/
Watsap: 26907933
Tel.: 28842800