Aicinām mediju pārstāvjus apmeklēt “Riga Food 2024” preses konferenci!
27. augustā restorānā “Ferma” notiks Baltijas nozīmīgākās pārtikas industrijas izstādes “Riga Food 2024” mediju pasākums, kurā informēs par daudzveidīgo ekspozīciju un plašo pasākumu programmu.
Preses konferences dalībnieki izstāstīs par izstādes piedāvājumu, pavāru, pavārzeļļu, bārmeņu, viesmīļu un konditoru konkursiem, pārtikas kvalitātes konkursu “The Baltic Taste Award 2024”, Baltijas inovācijām, vērtīgām diskusijām un citām pārtikas nozares aktualitātēm.
Mediju pasākums norisināsies otrdien, 27. augustā, plkst. 11.00–13.00 restorāna “Ferma” kamīnzālē un terasē (Valkas ielā 7, Rīgā).
Mediju pasākumā piedalīsies:
- Ineta Stabulniece, Agroresursu un ekonomikas institūta direktore;
- Ints Vīksna, Latvijas Tehnoloģiskā centra valdes priekšsēdētājs;
- Ieva Treija, “Gemoss” īpašniece un vadītāja;
- Svetlana Riškova, “Pavāru kluba” valdes locekle, pavāru konkursu rīkotāja, konkursa “The Baltic Taste Award” žūrijas priekšsēdētāja;
- Rolands Nežborts, izstādes “Riga Food” projekta vadītājs;
- Aiga Kupre, izstādes “Riga Food” stratēģiskā vadītāja.
Kas mainās, kad restorāns iekļūst “Michelin Guide” ceļvedī? – to atklās restorāna
“Ferma” šefpavāri Māris Astičs un Nils Ģēvele. Viesmīlība un komunikācija atver klientu sirdis! – īpašs pārsteigums no
“GEMOSS” šefpavāres Inas Poliščenko un dzērienu eksperta Andra Reizenberga. Jau mediju pasākumā varēs sajust “Riga Food” atmosfēru – nogaršot ko īpašu un nebijušu!
Latvijā radītus inovatīvus produktus prezentēs Inovāciju ekspozīcijas dalībnieki, savukārt jaunākos maizes produktus prezentēs “Latvijas Maiznieku biedrības” biedri. No biznesa kontaktiem līdz gastronomiskiem piedzīvojumiem! 5.–7. septembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums – izstāde “Riga Food 2024”, kas norisināsies divās hallēs un piedāvās vēl nebijuši plašu pasākumu programmu gan pārtikas nozares profesionāļiem, gan gardēžiem. Jaunākās inovācijas, tehnoloģijas un aktualitātes pārtikas produktu un dzērienu ražošanā un pārstrādē Ķīpsalā prezentēs vairāk nekā 425 uzņēmumi no 32 valstīm. Izstādē būs 12 valstu – Latvijas, Lietuvas, Armēnijas, Bulgārijas, Gruzijas, Meksikas, Moldovas, Itālijas, Kanādas, Slovākijas, Spānijas, Ukrainas – nacionālie kopstendi.
Trīs dienas Ķīpsalā profesionāļi varēs iepazīt aktuālo pārtikas nozarē, satikt klientus un veicināt sava biznesa attīstību, savukārt gardēži iepazīt jaunas garšas, smelties idejas savai ēdienkartei un apmeklēt pavāru, konditoru, bārmeņu un viesmīļu sacensības un šovus. Pasākumu programmu skati:
www.bt1.lv/rigafood/program.php “Riga Food” mediju pasākumu atbalsta restorāns “Ferma”.
Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.
www.bt1.lv