Pirmo reizi izstādē notiks konkurss “Latvijas gada restorāna konditors 2024”
6. septembrī pārtikas izstādē “Riga Food” pirmo reizi norisināsies konkurss “Latvijas gada restorāna konditors”, kur par labākā titulu sacentīsies Latvijas labākie konditori un pavāri. Uzvarētājs balvā saņems “Lavazza” zelta krūzi un Valrhona mācību ceļojumu.
Konkursa “Latvijas gada restorāna konditors” mērķis ir veidot un attīstīt pavārmākslu Latvijā atbilstoši “Mūsdienu Latvijas virtuves” manifesta būtībai, kā arī popularizēt konditorejas nozari un konditora profesiju. Skatīt konkursa nolikumu.
“Esi drosmīgs, esi pirmais! Popularizē savu profesiju, iedvesmojot citus kļūt par konditoru!” – ar jaudīgu un iedvesmojošu saukli konkursam pieteikties aicināts ikviens kvalificēts konditors vai pavārs, kurš pēdējos trīs gadus strādā attiecīgajā profesijā.
Konkursa finālā iekļūs seši dalībnieki, kurus, vērtējot iesniegtos mājasdarbus, izvēlēsies konkursa žūrija.
Pieteikšanās: