“LifeTree Cheese” prezentēs dažādus fermentētus produktus no Indijas riekstiem!


“LifeTree Cheese” izstādē “Riga Fod 2023” Inovāciju stendā piedāvās iepazīt vegāno sieru, krēmsieru, sviestu un citus gardumus.

Krēmīgi maigi, pikanti gardi un pilnībā bez piena! No Indijas riekstiem gatavotie produkti ir roku un sirds darbs.

“Esam izstrādājuši alternatīvas ikdienā uzturā lietotajiem sieriem: feta, ricotta, kamambērs, mozzarella, kūpināts siers un svaigais krēmsiers. Viens par otru gardāki, ar izsmalcinātām garšu niansēm,”– tā “LifeTree Cheese” vadītāja Olesja Lačina.

Vietējais uzņēmums piedāvā vairākus fermentētu Indijas riekstu produktus: kamambēra alternatīvu "Kamamvērts", fetas siera alternatīvu "Veta", rikotas alternatīvu "Vicotta", kūpinātu sieru ar čili pārslām "Asais dūms", krēmsiera tipa Indijas riekstu smēriņus, kā arī dažādu garšu "nesviestu".

Inovācijas stendu izstādē "Riga Food 2023" organizē Latvijas Tehnoloģiskais centrs ar Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā (EEN) līdzdalību.

Kontakti:
Adrese: Kalnciema iela 91
Tālr.: 22 473 472
E-pasts: info@lifetreecheese.com
instagram.com/lifetreecheese
facebook.com/lifetreecheese

1639351671_12666.jpg
1736613481_12666.jpg
456706432_12666.jpg
1272447415_12666.jpg
577996174_12666.jpg
873053662_12666.jpg
662885870_12666.jpg
783745811_12666.jpg
966975662_12666.jpg
293080716_12666.jpg
838153556_12666.jpg
1552417072_12666.jpeg