Itāļu kulinārijas vēstnieks vadīs meistarklases un prezentēs prošuto!


7. un 8. septembrī “Galloni” stendā (Nr. D36) uzņēmuma prezidents – itāļu kulinārijas vēstnieks – Karlo Galloni sniegs meistarklases par prošuto griešanu, kā arī produkta saglabāšanu un pasniegšanu.

Galloni ģimene ražo prošuto jau gandrīz 80 gadus, kopš 1938. gada. Prosciutto di Parma tiek gatavots tikai no 2 sastāvdaļām: 100% itāļu cūkgaļas un jūras sāls. 100 % dabīgs, bez piedevām, bez konservantiem un minimālas apstrādes.

Izstāde tiks prezentēti trīs dažādi produkti:

“Fratelli Galloni” ir kvalitātes līderis starp Prosciutto di Parma ražotājiem un tiek uzskatīts par itāļu kulinārijas vēstnieku pasaulē.

Kontakti:
https://galloniprosciutto.it/
instagram.com/galloniprosciutto
facebook.com/galloniprosciutto

42611381_12777.jpg
182469215_12777.jpg
1308949559_12777.png
1703045870_12777.png
1233708331_12777.jpg
879210394_12777.png
433031320_12777.jpg
251191092_12777.jpg