Degustē Gredzenmuižas kazu piena karameles!


Gredzenmuižas piedāvājumā izstādē būs Ziemeļvidzemes biosfēras rezervātā mīļi audzinātu balto Zānes kazu baltais svaigais siers un kazu piena karamele (gan burciņā kā smēriņš, gan uz kociņa kā “čupītis”), kā arī Angoras kazu dabīgi krāsota un dabīgi kodināta dzija (mohēra). Un, protams, upeņu ievārījums un zāļu tējas.

Gredzenmuižas kazu piena karamele (burciņā kā smēriņš) ir pieteikta pārtikas kvalitātes konkursam “The Baltic Taste Award 2023”. “Riga Food” apmeklētājiem "Novada Garšas" ekspozīcijā tiks piedāvāta šī produkta degustācija, kā arī iespēja to iegādāties.

Pašlaik zem zīmola Gredzenmuiža “slēpjos” es Dace Šulce kā pašnodarbināta persona, ar cerīgu skatu raugoties nākotnē, ka, saglabājot zīmolu Gredzenmuižas, viss šis pasākums pārtaps par ģimenes uzņēmumu.

Kontakti:
Dace Šulce

www.gredzenmuiza.lv
facebook.com/profile

1399761216_12876.png
1517926860_12876.jpg
215302945_12876.jpg
1823762375_12876.jpg
889984906_12876.jpg
1283410448_12876.jpg
279435709_12876.jpg
1200687283_12876.jpg