Gredzenmuižas piedāvājumā izstādē būs Ziemeļvidzemes biosfēras rezervātā mīļi audzinātu balto Zānes kazu baltais svaigais siers un kazu piena karamele (gan burciņā kā smēriņš, gan uz kociņa kā “čupītis”), kā arī Angoras kazu dabīgi krāsota un dabīgi kodināta dzija (mohēra). Un, protams, upeņu ievārījums un zāļu tējas.
Gredzenmuižas kazu piena karamele (burciņā kā smēriņš) ir pieteikta pārtikas kvalitātes konkursam “The Baltic Taste Award 2023”. “Riga Food” apmeklētājiem "Novada Garšas" ekspozīcijā tiks piedāvāta šī produkta degustācija, kā arī iespēja to iegādāties.
Pašlaik zem zīmola Gredzenmuiža “slēpjos” es Dace Šulce kā pašnodarbināta persona, ar cerīgu skatu raugoties nākotnē, ka, saglabājot zīmolu Gredzenmuižas, viss šis pasākums pārtaps par ģimenes uzņēmumu.
Kontakti:
Dace Šulce
www.gredzenmuiza.lv
facebook.com/profile