5.–7. septembrī izstādē “Riga Food 2024”, apmeklējot Inovāciju ekspozīciju, varēs iepazīties ar SIA “Dabas Nams” izsmalcinātajiem augļu un ogu čatnijiem. “Dabas Nams” saimniece Evita Ose uzsver, ka čatniji īpaši noderēs tieši grila sezonā.
Pie gaļas un medījumiem, kā arī siera uzkodās un burgeros lieliski garšos sarkano sīpolu un ķiršu čatnijs ar vīnu, bet pie zivs ēdieniem noteikti noderēs ābolu un citronzāles mērce vai ābolu un muskatriekstu garšas kombinācija.
Inovācijas stendu izstādē “Riga Food” organizē Latvijas Tehnoloģiskais centrs ar Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā (EEN) līdzdalību.
Kontakti:
facebook.com/dabasnams
instagram.com/DabasNams