5.–7. septembrī izstādē “Riga Food 2024”, apmeklējot Inovāciju ekspozīciju, varēs iepazīties ar “Griksi” plašo un veselīgo BIO griķu produktu klāstu. Būs arī vairāki jaunumi – diedzēti BIO griķu krekeri ar tomātu un sīpolu garšām, kā arī kraukšķīgi, diedzēti un kaltēti griķi.
“Šīs uzkodas ir bagātas ar magniju, dzelzi, Omega 3 taukskābēm, to sastāvā ir vien diedzētie griķi, linsēklas un dabīgie garšaugi, turklāt šie gardumi ir vegāniski un bez glutēna,” stāsta “Griksi” attīstības vadītāja Jūlija Danilina.
Veselības un dzīves kvalitātes kontekstā arvien lielāku nozīmi iegūst dzīvildze jeb cilvēka dzīves ilgtspēja. Veselīgs uzturs ir viens no būtiskākajiem aspektiem dzīvildzes veicināšanā. Šī ir viena no tēmām, ko aktualizēs arī pasākumos uz “Riga Food 2024” Galvenās skatuves. Diskusijā piedalīsies arī Jūlija Danilina.
Inovācijas stendu izstādē “Riga Food” organizē Latvijas Tehnoloģiskais centrs ar Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā (EEN) līdzdalību.
Kontakti:
Z/s “Liepkalns”
info@griksi.com
+37128325686
www.liepklans.bio
www.griksi.com
instagram.com/liepkalns_bio
facebook.com/liepkalnsbio
facebook.com/griksifood
instagram.com/griksifood