Valmieras tehnikuma studenti piedāvās skābētu kāpostu čipsus un gurķu limonādi!


Kas gan garšo jauniešiem? Skaidrs, ka čipsi un limonāde! Lai šos produktus padarītu veselīgākus, pie darba ir ķērušies Valmieras tehnikuma studenti, kas radījuši skābētu kāpostu čipsus un gurķu-cidoniju limonādi "Frešiņš".  Atnāc no 6. līdz 7. septembrim uz izstādi “Riga Food 2024” un nogaršo inovatīvos produktus.

Šogad Inovācijas stendā līdztekus citiem dalībniekiem varēs iepazīties arī ar Valmieras tehnikuma mācībspēkiem un studiju programmām, kā arī iegūt pavisam reālas atsauksmes no pašiem studentiem.

Inovācijas stendu izstādē “Riga Food” organizē Latvijas Tehnoloģiskais centrs ar Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā (EEN) līdzdalību.

Kontakti:
skola@valmierastehnikums.lv
https://valmierastehnikums.lv
instagram.com/valmierastehnikums

1336035028_13847.jpg
1719569089_13847.jpg
309216573_13847.jpg
819457560_13847.jpg