Kas gan garšo jauniešiem? Skaidrs, ka čipsi un limonāde! Lai šos produktus padarītu veselīgākus, pie darba ir ķērušies Valmieras tehnikuma studenti, kas radījuši skābētu kāpostu čipsus un gurķu-cidoniju limonādi "Frešiņš". Atnāc no 6. līdz 7. septembrim uz izstādi “Riga Food 2024” un nogaršo inovatīvos produktus.
Šogad Inovācijas stendā līdztekus citiem dalībniekiem varēs iepazīties arī ar Valmieras tehnikuma mācībspēkiem un studiju programmām, kā arī iegūt pavisam reālas atsauksmes no pašiem studentiem.
Inovācijas stendu izstādē “Riga Food” organizē Latvijas Tehnoloģiskais centrs ar Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā (EEN) līdzdalību.
Kontakti:
skola@valmierastehnikums.lv
https://valmierastehnikums.lv
instagram.com/valmierastehnikums