5.–7. septembrī izstādē “Riga Food 2024”, apmeklējot Inovāciju ekspozīciju, varēs iepazīties ar “Ziggy’s Chilie’s” jaunumiem: čili mērci ar Latvijā audzētām austersēnēm, kā arī divu veidu kazas sieriem (krēmsiers un kūpināts), kas atrodas vēl izstrādes procesā, tādējādi apmeklētāji varēs izteikt savu vērtējumu un ieteikumus garšu pilnveidošanai. Protams, visi esošie un topošie čili fani varēs iepazīties arī ar pārējo aso mērču klāstu.
Uzņēmuma vadītājs Zigmārs Jeske stāsta, ka “Ziggy’s Chilie’s” mērces ir universālas: “Tās var izmantot kā piedevu zupām, marinādēm, pastām, plovam, pat saldajiem ēdieniem, kā arī, protams, tīrā veidā. Savukārt, sajaucot ar krējumu vai majonēzi, veidosies pikanta mērcīte svaigiem dārzeņiem un čipsiem.”
Inovācijas stendu izstādē “Riga Food” organizē Latvijas Tehnoloģiskais centrs ar Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā (EEN) līdzdalību.
Kontakti:
ziggyschilies@gmail.com
facebook.com/ZiggysChiliesLV
instagram.com/ziggyschilies
Tālr.: +371 27880533