“SKIM Gardumi” nebeidz pārsteigt – šogad Inovācijas stendā izstādē “Riga Food 2024” piedāvās dažādus jaunumus gardēžu garšas kārpiņām, piemēram, fizāļu salsa, lakšu pesto un zīdkoka konfektes.
Veselu gadu čakli strādājot pie jaunām receptēm Olga Blumbaha no “SKIM Gardumi” septembrī uz izstādi vedīs vairākus jaunumus! Ar izsmalcinātu receptūru, kas ietver zemenes, ābolus, ērkšķogas un karamelizētus sīpolus, čili pārslas un ābolu etiķi, ir tapusi lieliska salsa, kurai uz rudens pusi, kad būs ienākusies jaunā raža, pievienosies arī vēl otra – ar dārza fizāļiem. Tāpat no pašu audzētiem lakšiem ir tapis gards pesto, bet no zīdkoka ogām – jaunas, gardas konfektes! Ja arī šis viss jūsu mutē neliek saskriet siekalām, tad varam pačukstēt, ka Inovācijas stendā būs pieejami arī visi pārējie “SKIM Gardumi” labumi.
Inovācijas stendu izstādē organizē Latvijas Tehnoloģiskais centrs ar Eiropas Biznesa atbalsta tīkla Latvijā (EEN) līdzdalību.
Kontakti:
Olga Blumbahas
“SKIM Gardumi”
„Mežstrauti”, Vandzenes pagasts, Talsu novads
E-pasts: oblumbaha@inbox.lv
Tel.: +371 22000649