“InkaOGA” piedāvās fizāļu ievārījumu ar skābo ķirsi un marinētas zemenes!


Jau trešo gadu Inovāciju stendā izstādē “Riga Food 2024” piedalīsies “InkaOGA” , kas audzē ēdamos fizāļus.

Izstādes apmeklētāji ir iecienījuši fizāļu ievārījumu ar smiltsēršķi, fizāļu ievārījumu ar ērkšķogām, kā arī parasto fizāļu ievārījumu.

Šīs sezonas jaunums ir gardais fizāļu ievārījums ar skābo ķirsi, kas rada saldskābas garšas noti un patīkamu garšu, lieliski sader kopā ar sieru un pankūkām.

Sortimentā tiks iekļauts kas neparasts – marinētas zemenes, skaista nokrāsa, interesantas garšas nianses, pasniedzams kopā ar saldējumu, kā arī lielisks salikumā ar dažādu veida lapu salātiem. Vēl viens jaunums – mērcīte, pie gaļas ēdieniem un kā lieliska piedeva pie dažādu veidu salātiem.

Inovācijas stendu izstādē "Riga Food" organizē Latvijas Tehnoloģiskais centrs ar Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā (EEN) līdzdalību.

Kontakti:
Sintija Vīdava

“InkaOGA”

„Muižarāji”, Ģibuļu pag, Pastende, Talsu novads
E-pasts: sintijavidava@inbox.lv
Tālr.: +371 25500507

facebook.com/inkaoga

instagram.com/InkaOga

1641739744_13970.jpeg
955285275_13970.jpeg
558583627_13970.jpeg
983245008_13970.jpeg
2067574068_13970.jpeg
528263410_13970.jpg
2133214188_13970.jpg