Jau trešo gadu Inovāciju stendā izstādē “Riga Food 2024” piedalīsies “InkaOGA” , kas audzē ēdamos fizāļus.
Izstādes apmeklētāji ir iecienījuši fizāļu ievārījumu ar smiltsēršķi, fizāļu ievārījumu ar ērkšķogām, kā arī parasto fizāļu ievārījumu.
Šīs sezonas jaunums ir gardais fizāļu ievārījums ar skābo ķirsi, kas rada saldskābas garšas noti un patīkamu garšu, lieliski sader kopā ar sieru un pankūkām.
Sortimentā tiks iekļauts kas neparasts – marinētas zemenes, skaista nokrāsa, interesantas garšas nianses, pasniedzams kopā ar saldējumu, kā arī lielisks salikumā ar dažādu veida lapu salātiem. Vēl viens jaunums – mērcīte, pie gaļas ēdieniem un kā lieliska piedeva pie dažādu veidu salātiem.
Inovācijas stendu izstādē "Riga Food" organizē Latvijas Tehnoloģiskais centrs ar Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā (EEN) līdzdalību.
Kontakti:
Sintija Vīdava
“InkaOGA”
„Muižarāji”, Ģibuļu pag, Pastende, Talsu novads
E-pasts: sintijavidava@inbox.lv
Tālr.: +371 25500507