Zemnieku saimniecība “Mētras” Inovācijas stendā izstādē “Riga Food 2024” prezentēs vairākus jaunumus: ķirbju sēklas šokolādē, krūmcidoniju sukādes tumšajā un baltajā šokolādē, krūmcidoniju etiķi.
Ķirbju sēklas šokolādē
Kailsēklu ķirbju sēklas apgrauzdētas un glazētas tumšajā (60%) šokolādē. Par ķirbju sēklu uzturvērtību šaubu nav, bet glazētas tumšajā šokolādē tās garšo vienkārši fantastiski. Pieejamas vienkārši šokolādē glazētas, kā arī arī ar vieglu čili piedevu, klātas ar aveņu pulveri, un vēl – klātas ar Ziemassvētku garšvielām.
Krūmcidoniju sukādes tumšajā šokolādē ar kakao pulveri
Lielisks našķis patiesu, klasisku vērtību cienītājiem – krūmcidoniju sukādes un izcilas kvalitātes tumšā šokolāde.
Krūmcidoniju sukādes baltajā šokolādē ar dzērveņu, cidoniju un mačas pulveri
Skābenā cidoniju sukāde ideāli kontrastē ar balto šokolādi, pārsteidzot pat tos klientus, kas ikdienā nedod priekšroku baltajai šokolādei. Augļu/ogu/augu pulveru pārklājums uzliek lielisku punktu uz "I" šajā garšu buķetē.
Krūmcidoniju etiķis
Raudzēts no BIO krūmcidonijām. Lieliski izcels un papildinās jūsu ēdienus, dažādus salātus un dzērienus, piešķirot cidoniju brīnišķīgās garšas nianses.
Inovācijas stendu izstādē “Riga Food” organizē Latvijas Tehnoloģiskais centrs ar Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā (EEN) līdzdalību.
Kontakti:
Uldis Širaks
Z/s “Mētras”
Tālr.: 29466912
www.metras.lv
facebook.com/metras
instagram.com/metrugardumi