SIA “Silāres Gaļsaimnieks” izstādes apmeklētājus Inovāciju stendā iepazīstinās ar bez glutēna, bez kaitīgajām E vielām un bez piena ražotiem produktiem. Tie ir Augstkalnes līnijas produkti: cīsiņi, sardeles, Mednieku desiņas un Doktordesa. Šobrīd līnijā ir četri produkti, kurus ražo no Latvijā audzētām izejvielām. Šos bezglutēna produktus var lietot uzturā pat paši mazākie ēdāji!
“Produkti, ko piedāvāsim izstādes apmeklētājiem, ir pilnīgi dabiski, no labākajām Latvijas izejvielām ražoti. Stereotips ir, bez glutēna, bez kaitīgajām E vielām un bez piena produktiem ražotie produkti ir bezgaršīgi un principā nav ēdami. Gribam pierādīt pretējo, jo mūsu produkti izceļas ar savu vieglo un patīkamo garšu, ko novērtē pat mazākie ēdāji. Nereti jaunās māmiņas izvēlas, kā pirmo produktu, tieši mūsu cīsiņus ar ko iepazīstināt savas atvases ar gaļas produktiem. Tāpēc esam pārliecināti par produktu un tā kvalitāti,” stāsta “Silāres Gaļsaimnieks” direktors Kaspars Kūriņš un piebilst: “Tā kā mūsu uzņēmumam šī būs pirmā pieredze tik plašā pasākumā, tad mēģināsim atbildēt uz visiem apmeklētāju jautājumiem, kā arī iepazīstināt ar uzņēmumu, tā mērķiem un vīziju.”
SIA “Silāres Gaļsaimnieks” ir mazais lauku ražotājs. Uzņēmums atrodas ciematā Augstkalne, netālu no Latvijas un Lietuvas robežas. Uzņēmuma priekšvēsture meklējama jau 1985. gadā, kad tika izveidota maizes ceptuve “Silaine”. Uzņēmums ir attīstījies un šobrīd pēc piebūvēm, pārbūvēm, vētrām un daudz citiem interesantiem notikumiem, darbojas ar gaļas sadali, gaļas pārstrādi, kulināriju, konditoreju, izbraukuma tirdzniecību un izmēģinām spēkus arī ēdināšanā. Uzņēmumam vienmēr ir bijusi svarīga kvalitāte, produktu garša un arī veselīgums, tāpēc cenšamies noturēt latiņu nospraustajā augstajā līmenī.
Inovācijas stendu izstādē "Riga Food" organizē Latvijas Tehnoloģiskais centrs ar Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā (EEN) līdzdalību.
Kontakti:
silaresgalsaimnieks@inbox.lv
www.silares.lv
facebook.com/silaresgalsaimnieks