Latvijas uzņēmums “Gemoss”, kas zināms kā veikals-noliktava ar precēm un iekārtām bāriem, restorāniem, kafejnīcām, šogad izstādē “Riga Food” prezentēs gudrā restorāna virtuvi. Apmeklējot “Gemoss” ekspozīciju varēs uzzināt, kā investīcijas iekārtās atmaksājas ilgtermiņā un ļauj restorānam saglabāt nemainīgu kvalitāti. Iekārtas sadarbībā ar “Hendi”.
Risinot darba roku trūkumu uzņēmums izstādē prezentēs konceptu, kā plānot savu laiku, darbu, neriskēt ar kvalitāti un strādāt efektīvi.
Kas ir “gudra virtuve”? Tā ir virtuve, kuras aprīkojums atbilst mūsdienu profesijas strauji mainīgajām tendencēm. Gudri izvēlētas virtuves ierīces nozīmīgi ietaupa pavāra laika un enerģijas resursus un ļauj sasniegt augstāko kvalitātes standartu gala produkcijai.
Turpat ekspozīcijā katru dienu notiks interesantas meistarklases. 5. septembrī stendā darbosies “Gemoss” šefpavāre Ina Poliščenko, 6. septembrī – šefpavārs Lauris Aleksejevs.
Vēl “Gemoss” ekspozīcijā varēs iepazīties ar augļu un ogu sulu koncentrātu sēriju “PURE by MONIN”, kas ir radīta rūpējoties par veselīgu uzturu un cukura patēriņa samazināšanu. “PURE by MONIN” koncentrāti paredzēti dzērienu un kokteiļu gatavošanai, nepārsātinot tos ar lieku saldumu – bez pievienota cukura, bez saldinātājiem, bez mākslīgiem konservantiem un bez kalorijām.
Piesātinātas garšas jaunajos “PURE by MONIN” augļu un ogu koncentrātos radītas tikai no dabīgām augļu un ogu sulām un aromatizētājiem – tiem nav pievienots cukurs un papildu saldinātāji. “PURE by MONIN” koncentrāti ir skābāki nekā sīrupi, piedāvājot pilnīgi jaunu, patiesu un izteiksmīgu dabas garšu spektru jūsu dzērieniem.
Izstādes apmeklētāji “Gemoss” ekspozīcijā varēs iepazīt arī “Zelta Rieksts” produktus. Rieksti satur daudz olbaltumvielu, šķiedrvielu, minerālvielu un vitamīnu. Tie veicina normālu nervu sistēmas darbību, palīdz uzturēt ādas, nagu un matu veselību, palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu un muskuļu darbību, kā arī ir labi kaulu veselībai.
"Zelta Rieksts" ir iecienīts zīmols Latvijā kopš 1996. gada, un to izejvielu piegādātāji no ASV ir SQF sertificēti. Šis sertifikāts, tāpat kā Gemoss iegūtais BRCGS A+ līmeņa sertfikāts, atbilst augstākajiem industrijā noteiktajiem kvalitātes un pārtikas drošības standartiem.
Uz “Gemoss” skatuves
Bārmeņu sacensības
5. septembrī plkst. 11.00–16.00 uz “Gemoss” skatuves interesenti ir aicināti vērot kokteiļu konkursu “Monin Cup Latvia 2024”. Šī gada tēma – “LOW is MORE”. Talantīgi bārmeņi gatavos alternatīvus, inovatīvus un neaizmirstamus dzērienus, kā arī centīsies celt kokteiļu jaukšanas prasmes jaunā līmenī, ievērojot pasaulē aktuālo The no- and low-ABV tendenci. Vairāk: www.gemoss.lv/MoninCup2024
Viesmīlības konkurss
6. septembrī plkst. 11.00–16.00 Ķīpsalā norisināsies viesmīļu konkurss “Latvijas viesmīlības zvaigzne 2024”, kura mērķis ir novērtēt labākos viesmīlības nozares speciālistus, veicinot pakalpojumu kvalitāti. Vairāk info: www.gemoss.lv/viesmilibas_zvaigzne
Kūku konkurss
7. septembrī plkst. 11.00–16.00 uz “Gemoss” skatuves notiks jau apmeklētāju iemīļotais kūku konkurss “Paaudžu mantojums”, kurā sacentīsies kūku meistares no visas Latvijas. “Konkurss ir lieliska iespēja apzināt reģionu cepējus gan profesionālā, gan mājražošanas līmenī. Mēs vēlamies popularizēt un aktualizēt konditora profesiju, iedrošināt kūku cepējus parādīt savas prasmes plašākam cilvēku lokam. Salīdzinot ar pagājušo gadu, latiņa nu jau ir augstāka. Šogad būs vēl jaudīgāk – konkursam ir pieteiktas trīsstāvu kūkas dažādās krāsās. Būs īsta kūku ballīte! Turklāt esam sarūpējuši lielisku balvu fondu,” stāsta pasākuma vadītāja, “Gemoss” šefpavāre Ina Poliščenko. Konkursam ir lielisks balvu fonds. Vairāk: www.gemoss.lv/PaaudzuMantojums
Gardās kūkas vērtēs: